Τρεις ανήλικοι έπεσαν θύματα ληστείας στη Λάρισα

Τρεις ανήλικοι έπεσαν θύματα ληστείας στη Λάρισα

Ο άγνωστος δράστης τους τρομοκράτησε απειλώντας ότι θα τους σκοτώσει και ισχυρίστηκε ότι έχει ήδη δολοφονήσει άλλους... τέσσερις ανθρώπους!

Τρεις ανήλικοι έπεσαν θύματα ληστείας στη Λάρισα
Η επιστροφή από τη βραδινή έξοδο έγινε εφιάλτης για τρεις ανήλικους φίλους από τη Λάρισα, που έπεσαν θύματα ληστείας. Ο άγνωστος δράστης τους τρομοκράτησε απειλώντας ότι θα τους σκοτώσει και ισχυρίστηκε ότι έχει ήδη δολοφονήσει άλλους... τέσσερις ανθρώπους!

Οι 15χρονοι μαθητές «πάγωσαν» όταν ο δράστης τους πλησίασε χωρίς να τον αντιληφθούν στην περιοχή του Αγίου Χαραλάμπους στη Λάρισα και τους ζήτησε να του δώσουν ό,τι πολύτιμο είχαν, δηλώνοντας ότι έχει μαχαίρι! Τα παιδιά δεν είδαν το μαχαίρι, αλλά φοβήθηκαν πως ο κακοποιός έλεγε αλήθεια και του έδωσαν μερικά κέρματα που είχαν.

Όμως, εκείνος δεν αρκέστηκε σε αυτά. Άρπαξε από τον έναν έναν χρυσό σταυρό, από τον δεύτερο ένα κινητό και από τον τρίτο την ζακέτα που φορούσε και εξαφανίστηκε τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Κλείσιμο
Τα ανήλικα θύματα ενημέρωσαν τους γονείς τους για τη ληστεία και πήγαν μαζί στην Ασφάλεια, όπου έδωσαν περιγραφή του δράστη ο οποίος αναζητείται.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης