Καταζητούμενη από την Αλβανία κρυβόταν στην Κέρκυρα

Καταζητούμενη από την Αλβανία κρυβόταν στην Κέρκυρα

Για τη 41χρονη είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα από τις ιταλικές αρχές

Καταζητούμενη από την Αλβανία κρυβόταν στην Κέρκυρα
Στην Κέρκυρα είχε βρει καταφύγιο μια 41χρονη Αλβανίδα που αναζητούσαν οι αρχές της Ιταλίας για την συμμετοχή της σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στην γειτονική χώρα και είχαν εκδώσει σε βάρος της Ευρωπαϊκό Ένταλμα σύλληψης.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εντόπισαν την αλλοδαπή στην πόλη της Κέρκυρας και, όταν διαπίστωσαν κατά την διάρκεια ελέγχου ότι εκκρεμούσε ένταλμα ότι σε βάρος της, της έβαλαν χειροπέδες με τις οποίες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Κέρκυρας. Ήδη, κινήθηκε η διαδικασία για την έκδοσή της στην Ιταλία.

*** Όχι ένα, αλλά δυο εντάλματα σύλληψης είχαν εκδώσει οι ελληνικές δικαστικές αρχές σε βάρος ενός νεαρού Πακιστανού που κατηγορείται για προώθηση μη νόμιμων μεταναστών και ηθική αυτουργία σε μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας! Ο 24χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε να κρύβεται σε χωριό της Ξάνθης, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, που διέταξε την παραπομπή του στον αρμόδιο ανακριτή. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης