Διακινητές χασίς συνελήφθησαν σε Δράμα και Καβάλα

Διακινητές χασίς συνελήφθησαν σε Δράμα και Καβάλα

Έπειτα από έρευνα στα σπίτια των δραστών βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών 

Διακινητές χασίς συνελήφθησαν σε Δράμα και Καβάλα
Ο εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής που είχαν μαζί τους οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών όταν έκαναν έρευνα στην κατοικία ενός 50χρονου που ήταν ύποπτος για διακίνηση χασίς στη Δράμα, ξετρύπωσε το παράνομο εμπόρευμα που έκρυβε τόσο στο σπίτι όσο και στην αποθήκη του.

Συνολικά, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν μια συσκευασία και ένα μεταλλικό δοχείο με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 218,8 γραμμαρίων, δυο ναρκωτικά χάπια για τα οποία ο δράστης δεν διέθετε ιατρική συνταγή, μια ζυγαριά και ένα μεταλλικό τρίφτη με υπολείμματα χασίς, καθώς και 425 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις. Ο 53χρονος παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Στην Καβάλα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν δύο νεαρούς ηλικίας 24 και 22 χρόνων, όταν βρήκαν κατά τη διάρκεια ελέγχου μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 2,4 γραμμαρίων και ένα τσιγαριλίκι στην κατοχή του πρώτου και δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 6,1 γραμμαρίων στην κατοχή του δεύτερου.

Κλείσιμο
Κατά την έρευνα που ακολούθησε σε δύο σπίτια του 22χρονου, βρέθηκαν άλλες έξι συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 189,5 γραμμαρίων και ένα τσιγαριλίκι. Οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας που τους άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από τους αστυνομικούς για να διαπιστωθεί αν έκαναν και διακίνηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης