Βόλος: «Κυνηγοί» χαλκού χτύπησαν αθλητικό σωματείο

Βόλος: «Κυνηγοί» χαλκού χτύπησαν αθλητικό σωματείο

Οι δράστες μπήκαν στα γραφεία του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου και αποπειράθηκαν να κλέψουν τον χαλκό από τον πίνακα ξηλώνοντας τα καλώδια


Βόλος: «Κυνηγοί» χαλκού χτύπησαν αθλητικό σωματείο
Τα γραφεία του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου έβαλαν στο στόχαστρό τους άγνωστοι «κυνηγοί» χαλκού, που προκάλεσαν ζημιές στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις. Άγνωστο για ποιο λόγο, όμως, εγκατέλειψαν στη μέση την προσπάθειά τους και εξαφανίστηκαν.

Οι δράστες αποπειράθηκαν να κλέψουν τον χαλκό από τον πίνακα ξηλώνοντας τα καλώδια, όμως έφυγαν βιαστικά, πιθανώς επειδή άκουσαν κάποιο θόρυβο και πίστεψαν ότι είχαν γίνει αντιληπτοί. Πάντως, άφησαν χωρίς ρεύμα τον σύλλογο και κλήθηκε συνεργείο της Δ.Ε.Η. για την αποκατάσταση της βλάβης που προκάλεσαν, ενώ η Ασφάλεια έκανε αυτοψία στο χώρο και η Σήμανση πήρε αποτυπώματα.

*** Δυο οχήματα που ήταν σταθμευμένα στην περιοχή Μαυρούδι της Θεσπρωτίας διέρρηξε μέσα σε λίγα λεπτά ένας 55χρονος Αλβανός και άρπαξε μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα αντικείμενα. Ο δράστης, που βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα, συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ενώ τα κλοπιμαία βρέθηκαν πάνω του και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας άσκησε στον 55χρονο δίωξη για κλοπές και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης