Χασισόδεντρο μέσα σε στρατόπεδο στα Τρίκαλα!

Χασισόδεντρο μέσα σε στρατόπεδο στα Τρίκαλα!

Το στρατόπεδο ήταν άλλοτε η έδρα της 7ης Ταξιαρχίας Υποστηρίξεως - Από το 1998 περιλαμβανόταν στη λίστα των 82 στρατοπέδων που επρόκειτο να αποδεσμευτούν, κάτι που ακόμη δεν έχει γίνει

Χασισόδεντρο μέσα σε στρατόπεδο στα Τρίκαλα!
Όλα τα περίμεναν οι εργάτες καθαριότητας που πήγαν να καθαρίσουν τους χώρους του στρατοπέδου «Πούλιου» της πρώην 7ης ΤΑΞΥΠ στην περιοχή του Προφήτη Ηλία Τρικάλων, όχι όμως και να βρουν… χασισόδεντρο μέσα στο χώρο που ανήκει ακόμη στις Ένοπλες Δυνάμεις!

Αμέσως ειδοποίησαν αστυνομικούς οι οποίοι ξερίζωσαν το ένα και μοναδικό δενδρύλλιο και διενεργούν προανάκριση για να ταυτοποιήσουν τον καλλιεργητή, ενώ σχηματίζουν δικογραφία κατά αγνώστου για να την υποβάλλουν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Το στρατόπεδο ήταν άλλοτε η έδρα της 7ης Ταξιαρχίας Υποστηρίξεως, αλλά από το 1998 περιλαμβανόταν στη λίστα των 82 στρατοπέδων που επρόκειτο να αποδεσμευτούν, κάτι που ακόμη δεν έχει γίνει!

Κλείσιμο
Τον Δεκέμβριο του 2015, ο Δήμος Τρικκαίων ζήτησε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας την αξιοποίησή του ως χώρου ανάδειξης της τοπικής χλωρίδας και πανίδας, του πολιτισμού και της τοπικής ιστορίας, αίτημα που επανέλαβε τον περασμένο Απρίλιο κατά την επίσκεψη του υφυπουργού Επικρατείας Τέρενς Κουίκ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης