Πατέρας και γιος είχαν παράνομα όπλα στο Ηράκλειο

Πατέρας και γιος είχαν παράνομα όπλα στο Ηράκλειο

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 63χρονο και τον 35χρονο όταν βρήκαν στο σπίτι τους ένα πιστόλι, δυο κυνηγετικά όπλα, ένα αεροβόλο όπλο, 108 φυσίγγια και 19 κάλυκες

Πατέρας και γιος είχαν παράνομα όπλα στο Ηράκλειο
Οι πληροφορίες που δέχθηκαν κατά την διάρκεια των ερευνών για την αντιμετώπιση της παράνομης οπλοκατοχής οδήγησαν τους αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. στο σπίτι μιας οικογένειας σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, όπου έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα η οποία επιβεβαίωσε τα στοιχεία.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 63χρονο πατέρα και τον 35χρονο γιο του, όταν βρήκαν στο σπίτι ένα πιστόλι, δυο κυνηγετικά όπλα, ένα αεροβόλο όπλο, 108 φυσίγγια και 19 κάλυκες διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, πέντε γεμιστήρες, ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 0,20 εκατοστών, ένα εξάρτημα πιστολιού και διάφορα είδη για τον καθαρισμό και τη φύλαξη των όπλων τα οποία κατασχέθηκαν.

Το πιστόλι εστάλη στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας για βαλλιστική εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί σε παράνομες ενέργειες. Πατέρας και γιος προσήχθησαν αρχικά στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Μύρωνα όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και στη συνέχεια παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης