Αμφιλοχία: Κατήγγειλε για κλοπή την 78χρονη γειτόνισσά της

Αμφιλοχία: Κατήγγειλε για κλοπή την 78χρονη γειτόνισσά της

Η ηλικιωμένη αφέθηκε ελεύθερη ώσπου να ολοκληρωθεί η έρευνα για τη μυστηριώδη εξαφάνιση των 5.000 ευρώ από το σπίτι της 43χρονης καταγγέλλουσας

Αμφιλοχία: Κατήγγειλε για κλοπή την 78χρονη γειτόνισσά της
Με χειροπέδες βρέθηκε μια ηλικιωμένη γυναίκα που ενεπλάκη σε μια περίεργη υπόθεση κλοπής σε χωριό της Αμφιλοχίας, μετά την καταγγελία μιας αλλοδαπής γειτόνισσάς της ότι «βούτηξε» μέσα από το σπίτι της τις οικονομίες της ύψους 5.000 ευρώ!

Η 43χρονη γυναίκα κατήγγειλε στις αρχές την κλοπή και υποστήριξε ότι δράστιδα ήταν η 78χρονη γειτόνισσα, η οποία την επισκέφθηκε το πρωί της Κυριακής. Το ίδιο απόγευμα, οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αμφιλοχίας εντόπισαν την ηλικιωμένη στο σπίτι της και της έκαναν προσαγωγή. Όμως, δεν βρήκαν τα κλεμμένα χρήματα κατά την διάρκεια της έρευνας.

Στην προανάκριση δεν αποδείχθηκε ότι η 78χρονη είχε κλέψει το μεγάλο χρηματικό ποσό, αλλά αφού είχε υποβληθεί μήνυση σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου. Ωστόσο, η ηλικιωμένη αφέθηκε ελεύθερη ώσπου να ολοκληρωθεί η έρευνα για τη μυστηριώδη εξαφάνιση των  5.000 ευρώ από το σπίτι 43χρονης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης