Θρίλερ με τον σοβαρό τραυματισμό Σουηδού στα Χανιά

Θρίλερ με τον σοβαρό τραυματισμό Σουηδού στα Χανιά

Βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στην αποθήκη ενός εστιατόριου έξω από τον Πλατανιά Χανίων και νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση στη Νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου Χανίων 

Θρίλερ με τον σοβαρό τραυματισμό Σουηδού στα Χανιά
Πυκνό μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε βαρύτατα ένας  Σουηδός τουρίστας, ο οποίος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στην αποθήκη ενός εστιατόριου έξω από τον Πλατανιά Χανίων χωρίς να γνωρίζει κάποιος πότε και πώς έφτασε εκεί!

Ο άτυχος αλλοδαπός νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση στη Νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου Χανίων και δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση για να εξηγήσει πώς τραυματίστηκε. Πάντως, τα τραύματά του δείχνουν ότι δέχθηκε άγρια χτυπήματα, πιθανότατα κατά τη διάρκεια συμπλοκής που έγινε σε άγνωστο σημείο και μάλλον τη νύχτα του Σαββάτου.

Μια εργαζομένη από διπλανό κατάστημα είχε βρει τον Σουηδό λιπόθυμο και μέσα σε μια λίμνη αίματος στις 11 το πρωί της Κυριακής και ενημέρωσε την ιδιοκτήτρια του εστιατορίου, η οποία ειδοποίησε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Τα ίχνη αίματος που οδηγούσαν στο σημείο όπου ήταν πεσμένος, δείχνουν στους αστυνομικούς ότι είχε μεταφερθεί εκεί από άλλο σημείο και προσπαθούν τώρα να το εντοπίσουν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης