Βόλος: Σχεδόν ένα κιλό ηρωίνης είχαν στην κατοχή τους δύο νεαροί

Βόλος: Σχεδόν ένα κιλό ηρωίνης είχαν στην κατοχή τους δύο νεαροί

Οι δύο νεαροί, ηλικίας 22 και 24 ετών, εις βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών, θα παραπεμφθούν στον εισαγγελέα

Βόλος: Σχεδόν ένα κιλό ηρωίνης είχαν στην κατοχή τους δύο νεαροί
Στο ύπαιθρο, σε ένα απόμερο σημείο έξω από το Βόλο, είχαν την «καβάντζα» τους στην οποία έκρυβαν σχεδόν μισό κιλό ηρωίνης δυο νεαροί, οι οποίοι είχαν σκοπό να πλημμυρίσουν με τον «λευκό θάνατο» όλα τα στέκια τοξικομανών σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας!

Οι δυο Έλληνες διακινητές ηλικίας 24 και 22 χρόνων είχαν στοχοποιηθεί από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι είχαν γίνει «σκιά» τους και παρακολουθούσαν διακριτικά τις κινήσεις τους. Όταν τους είδαν να σταματούν το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν στο... πουθενά, πετάχτηκαν ξαφνικά μπροστά τους και τους πέρασαν χειροπέδες.

Στην αυτοσχέδια κρυψώνα τους βρέθηκαν οι συσκευασίες με την ηρωίνη συνολικού βάρους 902,2 γραμμαρίων, την οποία είχαν πάει να παραλάβουν και κατασχέθηκε μαζί με υο αυτοκίνητό τους ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών και 535 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις. Οι δυο νεαροί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που τους άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης