Δημοτικά οχήματα στο στόχαστρο κλεφτών σε Ηλεία και Κρήτη

Δημοτικά οχήματα στο στόχαστρο κλεφτών σε Ηλεία και Κρήτη

Κυνηγοί καυσίμων εισβάλουν στις εγκαταστάσεις και αδειάζουν τα ντεπόζιτα

Δημοτικά οχήματα στο στόχαστρο κλεφτών σε Ηλεία και Κρήτη
«Κυνηγοί» καυσίμων εισέβαλαν μέσα στη νύχτα σε εγκαταστάσεις του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης στην περιοχή Μυρσίνη της Ηλείας, όπου βρίσκονταν σταθμευμένα τα δημοτικά φορτηγά και απορριμματοφόρα και δεν άφησαν πετρέλαιο ούτε για... δείγμα!

Οι άγνωστοι δράστες, που προφανώς ήταν εφοδιασμένοι με πολλά μπιτόνια ή είχαν φέρει μαζί τους... βυτιοφόρο (!), μετέγγισαν τα καύσιμα από τέσσερα φορτηγά αδειάζοντας μέχρι την τελευταία σταγόνα τα ρεζερβουάρ τους! Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του δήμου, άρπαξαν συνολικά 340 λίτρα πετρελαίου ενώ «ξήλωσαν» και μια μπαταρία ενός από τα φορτηγά. Η κλοπή καταγγέλθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, που ερευνά για να ανακαλύψει τους δράστες.

*** Ανάλογη κλοπή έγινε και σε έναν κλειστό χώρο δίπλα στο στρατόπεδο της Αεροπορίας στο Τυμπάκι, όπου φυλασσόταν ένα απορριμματοφόρο του Δήμου Φαιστού. Άγνωστοι τρύπωσαν μέσα και άρπαξαν τις... μπαταρίες από το όχημα, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η αποκομιδή των σκουπιδιών από την περιοχή, ώσπου να αντικατασταθούν οι συσσωρευτές και να μπορέσει να κινηθεί το απορριμματοφόρο!
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης