Άρτα: Ξάφριζε ασθενείς στο νοσοκομείο

Άρτα: Ξάφριζε ασθενείς στο νοσοκομείο

Ένας 37χρονος ασθενής έπιασε στα πράσα τον δράστη, τη στιγμή που έκλεβε το κινητό του τηλέφωνο

Άρτα: Ξάφριζε ασθενείς στο νοσοκομείο
Έναν από τους «μακρυχέρηδες» που λυμαίνονται τους θαλάμους νοσηλείας του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας έβαλαν στο χέρι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και τον παρέδωσαν στην Ασφάλεια, που διενεργεί προανάκριση για να διαπιστώσει αν εμπλέκεται και σε άλλες κλοπές.

Ένας 37χρονος ασθενής έπιασε στα πράσα τον δράστη, τη στιγμή που έκλεβε το κινητό του τηλέφωνο από έναν εσωτερικό χώρο του νοσοκομείου. Το προσωπικό ειδοποίησε αστυνομικούς, οι οποίοι συνέλαβαν τον 38χρονο Έλληνα και βρήκαν το κλεμμένο κινητό που αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Ο 38χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ η έρευνα για την πλήρη εξιχνίαση της δράσης του συνεχίζεται.

*** Το αυτοκίνητο ενός 52χρονου που ήταν σταθμευμένο στην Άρτα διέρρηξε μέρα- μεσημέρι ένας 27χρονος και άρπαξε από μέσα χρήματα και διάφορα προσωπικά έγγραφα. Η κλοπή είχε γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου και εξιχνιάστηκε μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας, οι οποίοι σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του 27χρονου και την υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης