Χαλκίδα: Έκλεβε μελίσσια και καλλιεργούσε χασισόδεντρα!

Χαλκίδα: Έκλεβε μελίσσια και καλλιεργούσε χασισόδεντρα!

Στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν τρεις κλεμμένες κυψέλες και στο σπίτι γλάστρες με δενδρύλλια

Χαλκίδα: Έκλεβε μελίσσια και καλλιεργούσε χασισόδεντρα!
Δύο- δύο έκανε τις παρανομίες ένας 33χρονος Έλληνας που εντοπίστηκε να κινείται με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του στην εθνική οδό Χαλκίδας– Λεπούρων! Από τη μια είχε ρημάξει τις κυψέλες των μελισσοκόμων κι από την άλλη καλλιεργούσε χασισόδεντρα στο σπίτι του.

Ο δράστης ακινητοποιήθηκε για έλεγχο στο πλαίσιο ερευνών της Ασφαλείας Χαλκίδας, μετά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες για κλοπές κυψελών. Οι αστυνομικοί έκαναν διάνα, καθώς στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν τρεις κυψέλες τις οποίες είχε κλέψει αργά το βράδυ της Πέμπτης και κατασχέθηκαν.

Στο σπίτι του 33χρονου σε περιοχή της Κύμης, βρέθηκαν άλλες 15 κυψέλες και αναγκάστηκε να ομολογήσει συνολικά οκτώ κλοπές μελισσιών από περιοχές της Νότιας και Κεντρικής Εύβοιας. Ακόμη, κατασχέθηκαν διάφορα είδη ζωοτροφών και ηλεκτρικά εργαλεία που ήταν η λεία του από άλλες δυο κλοπές και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Στην κατοικία του 33χρονου βρέθηκαν ακόμη πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,40 ως 0,65 εκατοστών που καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες. Έτσι, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χαλκίδας στον οποίο οδηγήθηκε, άσκησε σε βάρος του δίωξη για ζωοκλοπές, κλοπές και καλλιέργεια ναρκωτικών.


Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης