Πάτρα: Ανήλικοι έκλεβαν καύσιμα και ηχοσυστήματα από οχήματα

Πάτρα: Ανήλικοι έκλεβαν καύσιμα και ηχοσυστήματα από οχήματα

Μόλις 13 χρόνων είναι ο ένας από τους δυο νεαρούς που διέρρηξαν μέσα σε λίγη ώρα τρία αυτοκίνητα

Πάτρα: Ανήλικοι έκλεβαν καύσιμα και ηχοσυστήματα από οχήματα
Μόλις 13 χρόνων είναι ο ένας από τους δυο νεαρούς που διέρρηξαν μέσα σε λίγη ώρα τρία οχήματα στην Πάτρα και στη Κάτω Αχαΐα και άρπαξαν χρήματα, καύσιμα και ηχοσυστήματα! Ανήλικος -17 χρόνων- είναι και ο συνεργός του στο αυτοκίνητο του οποίου φόρτωναν τη λεία τους.

Τα μηχανήματα ήχου που ήταν φορτωμένα στο αυτοκίνητο του 17χρονου κίνησαν υποψίες στους αστυνομικούς του τμήματος Κάτω Αχαΐας και το σταμάτησαν για έλεγχο. Οι δυο επιβάτες δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν την προέλευσή τους και προσήχθησαν στο τμήμα, όπου αποκαλύφθηκαν οι τρεις κλοπές που είχαν κάνει.

Αρχικά, οι δυο ανήλικοι είχαν διαρρήξει την πόρτα ενός αυτοκινήτου στην Πάτρα και είχαν αρπάξει δύο ενισχυτές και ένα usb stick, ενώ παραβίασαν και την τάπα του ρεζερβουάρ από το οποίο «ρούφηξαν» 20 λίτρα βενζίνης. Μετά, διέρρηξαν ένα σταθμευμένο φορτηγό στην Κάτω Αχαΐα και έκλεψαν από μέσα 30 ευρώ και στη συνέχεια παραβίασαν ένα κατασχεμένο φορτηγό στις αποθήκες του Τελωνείου Πατρών και άρπαξαν ένα ενισχυτή ηχείων αυτοκινήτου και μια πηγή ηχοσυστήματος!

Κλείσιμο
Όλα τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες και σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Οι αστυνομικοί αναζητούν και τους γονείς του 13χρονου, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης