Αχαΐα: Το είχαν… δίπορτο σε πολυεπίπεδη χασισοφυτεία

Αχαΐα: Το είχαν… δίπορτο σε πολυεπίπεδη χασισοφυτεία

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών απέκλεισαν και τις δύο εισόδους και συνέλαβαν έναν 55χρονο και έναν 37χρονο - Ο τρίτος της παρέας, ηλικίας 54 χρόνων έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται

Αχαΐα: Το είχαν… δίπορτο σε πολυεπίπεδη χασισοφυτεία
Δυο διαφορετικές εισόδους είχε η έκτασης περίπου 300 τετραγωνικών χασισοφυτεία που καλλιεργούσαν σε τρία διαφορετικά επίπεδα τρεις Έλληνες μέσα σε μια δασώδη περιοχή με πυκνή φυσική βλάστηση στη θέση Μαυρομανδήλα, στο Πετρωτό Αχαΐας.

Όμως, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών τις απέκλεισαν και τις δυο και συνέλαβαν μέσα στο χώρο της φυτείας τον ένα καλλιεργητή ηλικίας 55 χρόνων, ενώ λίγο αργότερα και έναν 37χρονο συνεργό του ο οποίος τον είχε μεταφέρει εκεί. Ο τρίτος της παρέας, ηλικίας 54 χρόνων έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται. Από τη συγκομιδή των 110 δενδρυλλίων κάνναβης ύψους 2,5 μέτρων υπολογίζεται ότι θα έβγαζαν κέρδος ύψους 120.000 ευρώ!

Οι αστυνομικοί ξερίζωσαν τα χασισόδεντρα, ενώ στο χώρο κατασχέθηκαν σκαπτικά εργαλεία και διάφορα αντικείμενα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για την καλλιέργεια. Το πότισμα γινόταν με πλαστικές δεξαμενές, με λάστιχο μήκους 100 μέτρων το όποιο ήταν συνδεδεμένο με κοινοτική παροχή και οι δράστες είχαν θαμμένο μέσα στο χώμα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και τους απαγγέλθηκε κατηγορία για καλλιέργεια ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του σύνεργου τους συνεχίζονται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης