Βόλος: Τα ναρκωτικά χάπια οδήγησαν σε οπλοστάσιο με μαχαίρια

Βόλος: Τα ναρκωτικά χάπια οδήγησαν σε οπλοστάσιο με μαχαίρια

Κατά την έρευνα που έκαναν στο σπίτι βρέθηκαν πέντε μαχαίρια με λάμες μήκους 0,08 ως 0,15 εκατοστών και μία ξιφολόγχη με λάμα μήκους 16,5 εκατοστών

Βόλος: Τα ναρκωτικά χάπια οδήγησαν σε οπλοστάσιο με μαχαίρια
Άλλα περίμεναν να βρουν και άλλα βρήκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου στο σπίτι ενός 33χρονου που συνέλαβαν όταν βρήκαν στην κατοχή του 23 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή. Στο σπίτι του στη Νέα Ιωνία, είχε ένα μικρό οπλοστάσιο, κυρίως με κοφτερά όργανα.

Κατά την έρευνα που έκαναν στο σπίτι, βρήκαν ένα γεμιστήρα πολεμικού τυφεκίου με εννέα φυσίγγια, έναν κάλυκα πολεμικού τυφεκίου, αλλά και πέντε μαχαίρια με λάμες μήκους 0,08 ως 0,15 εκατοστών, μία ξιφολόγχη με λάμα μήκους 16,5 εκατοστών, ένα πτυσσόμενο κλομπ και μία στρατιωτική πυξίδα! Ο 33χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενος για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η προέλευση του πολεμικού υλικού.

*** Μια συσκευασία με 10,3 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή «βράχου» αποκάλυψε ο έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικού του τμήματος Αιτωλικού σε δύο Έλληνες ηλικίας 35 και 33 χρόνων, στην περιοχή του Νεοχωρίου. Σε βάρος των δυο ανδρών σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Μεσολογγίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης