Αμφιλοχία: «Βομβάρδιζαν» διερχόμενα οχήματα με... πορτοκάλια!

Αμφιλοχία: «Βομβάρδιζαν» διερχόμενα οχήματα με... πορτοκάλια!

Μία παρέα έξι νεαρών έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπους

Αμφιλοχία: «Βομβάρδιζαν» διερχόμενα οχήματα με... πορτοκάλια!
Σε ένα ανόητο και συνάμα επικίνδυνο παιχνίδι είχε επιδοθεί μέσα στο σκοτάδι μια παρέα έξι νεαρών στην περιοχή Μενίδι της Αμφιλοχίας, όπου «βομβάρδιζαν» με... πορτοκάλια τα οχήματα που κινούνταν επί της εθνικής οδού Αντιρρίου- Ιωαννίνων με κίνδυνο να συμβεί κάποιο τραγικό δυστύχημα!

Πολλοί οδηγοί λίγο έλειψε να χάσουν τον έλεγχο των οχημάτων τους, όταν ξαφνικά το παρμπρίζ τους «θόλωσε» από τα πορτοκάλια που έσκασαν με δύναμη στην επιφάνεια! Οι περισσότεροι έσπευσαν να απομακρυνθούν, αφού δεν είχαν πάθει ζημιά, αλλά ένας 34χρονος οδηγός φορτηγού κινδύνεψε σοβαρά καθώς το κρύσταλλο του παρμπρίζ έσπασε μπροστά στα μάτια του!

Ο οδηγός κράτησε την ψυχραιμία του και πήγε κατευθείαν στο αστυνομικό τμήμα Αμφιλοχίας, όπου υπέβαλλε μήνυση εναντίον έξι νεαρών που διασκέδαζαν με τον απαράδεκτο αυτόν τρόπο. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν έναν 22χρονο, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας κατηγορούμενος για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παρακώλυση συγκοινωνιών, ενώ αναζητούνται άλλοι πέντε συνεργοί του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης