Συγκλονιστική μαρτυρία: Έτσι προσπάθησαν να εξαπατήσουν τους γονείς μου

Συγκλονιστική μαρτυρία: Έτσι προσπάθησαν να εξαπατήσουν τους γονείς μου

Θύμα απατεώνων έπεσε γνωστή οικογένεια της Πάτρας- Τους είπαν ότι η κόρη τους τράκαρε, διαβάστε την περιγραφή της ίδιας

Συγκλονιστική μαρτυρία: Έτσι προσπάθησαν να εξαπατήσουν τους γονείς μου
Έχει χάσει τον ύπνο της η Πάτρα με σπείρα που κάνει μυστήρια τηλεφωνήματα μέσα στα άγρια μεσάνυχτα, προσπαθώντας να αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά από ανυποψίαστους πολίτες.

Σύμφωνα με το
http://dete.gr, το τελευταίο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης, όταν άγνωστοι τηλεφώνησαν σε γνωστή επιχειρηματική οικογένεια της πόλης που διατηρεί μεγάλο κατάστημα με αντρικά ρούχα, και με θράσος παρίσταναν...  την κόρη της οικογένειας, με σκοπό να τους εξαπατήσουν και να υφαρπάξουν πολλά χρήματα!

Κλείσιμο
Όλα έγιναν λίγο μετά τις 23:00. Την συνέχεια εξομολογείται  η... αληθινή κόρη, Νάντια Κωνσταντινίδη.

N.Kωνσταντινίδη

«Ήμουν έξω για ποτό, όταν τηλεφώνησαν στο σπίτι των γονιών μου. Μια κοπέλα κλαίγοντας με λυγμούς παρίστανε στην μητέρα μου, ότι είμαι εγώ, λέγοντας της ότι έχει τρακάρει άσχημα. Για καλή μας τύχη, όλοι  στην οικογένεια μένουμε στο ίδιο συγκρότημα, και λίγο πριν το τηλεφώνημα η μητέρα μου είχε δει την αδερφή μου να μπαίνει στο σπίτι της, και νόμιζε μάλιστα ότι είμαι ...εγώ (αφού μοιάζουμε). Έτσι κρατήθηκε κάπως ψύχραιμη στην αρχή, ωστόσο μέχρι να σιγουρευτεί, καρδιοχτύπησε και άρχισε τα τηλέφωνα… Μου τηλεφωνούσε, εγώ δεν είχα όμως μπαταρία και τότε η ανησυχία της μεγάλωσε και άρχισε να ψάχνει τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Μετά από κάποια λεπτά η αδερφή μου, την ενημέρωσε αναλυτικά, και την καθησύχασε ότι είμαστε όλοι καλά»,είπε η κυρία Κωνσταντινίδη στο star.gr, εκφράζοντας την αγωνία, τον φόβο και τον προβληματισμό της για την σπείρα που το τελευταίο διάστημα έχει βάλει στο "μάτι" την Πάτρα.

Αν και όπως είπε η ίδια, ο τρόπος που χτυπά η σπείρα έχει μαθευτεί στην πόλη και για τα περιστατικά είναι ενήμερη η αστυνομία, υπάρχει μεγάλη ανησυχία!

Λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι οι επιτήδειοι -όπως λέει η κυρία Κωνσταντινίδη- έχουν ξεφύγει τόσο πολύ, που...μεταμφιέζονται σε αστυνομικούς και χτυπούν τα κουδούνια, χρησιμοποιώντας το ίδιο παραμύθι!

«Οι δράστες ξέρουν τι κάνουν! Τηλεφωνούν σε σπίτια που γνωρίζουν ότι ίσως μπορέσουν να αποσπάσουν κάποιο ποσό! Λένε το ίδιο παραμύθι παντού. Κάποιος ή κάποια σπαράζει, παριστάνει ότι σκότωσε άνθρωπο σε τροχαίο δυστύχημα και ζητά οικονομική βοήθεια.. Αυτό λένε σε όλους, αυτό ήθελαν να κάνουν και στην δική μου οικογένεια, μόνο που στο δεύτερο τηλεφώνημα τους, τους απάντησε καταλλήλως η αδερφή μου», πρόσθεσε η κυρία Κωνσταντινίδη.

Στόχος της, με την δημοσιοποίηση της ιστορίας, είναι να μην την πατήσει κάποιος συμπολίτης μας, καθώς υπάρχουν κοινωνικές ομάδες που είναι πιο ευαίσθητες και δεν έχουν επαφή με τα social media, όπου η είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου, σημαίνοντας συναγερμό!



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης