Αγρίνιο: Με... μεσάζοντα πουλούσε χασίς και έπαιρνε λαθραίο καπνό!

Αγρίνιο: Με... μεσάζοντα πουλούσε χασίς και έπαιρνε λαθραίο καπνό!

Στο ανταποδοτικό... εμπόριο το είχαν ρίξει τρεις κάτοικοι του Αγρινίου

Αγρίνιο: Με... μεσάζοντα πουλούσε χασίς και έπαιρνε λαθραίο καπνό!
Στο ανταποδοτικό... εμπόριο το είχαν ρίξει τρεις κάτοικοι του Αγρινίου, ένας από τους οποίους καλλιεργούσε χασισόδεντρα έξω από το σπίτι του και διοχέτευε μέρος από την παραγωγή του με την βοήθεια... μεσάζοντα σε έναν άλλο, ο οποίος του εξασφάλιζε αδασμολόγητο καπνό!

Οι «εμπορικές» δραστηριότητές τους ήρθαν στο φως από την έρευνα της Δίωξης Ναρκωτικών, άνδρες της οποίας ανακάλυψαν τη μίνι χασισοφυτεία με τα εννέα δενδρύλλια που καλλιεργούσε ο 39χρονος στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού του και άλλα πέντε που αποξήραινε μέσα στο σπίτι. Εκεί, κατέσχεσαν 36,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης μαζί με 304 γραμμάρια λαθραίου καπνού. 

Όπως διαπίστωσαν, ο καπνός ήταν το αντάλλαγμα για την μικροποσότητα κάνναβης που ο καλλιεργητής είχε στείλει με τον 47χρονο μεσάζοντα σε έναν 40χρονο, στο σπίτι του οποίου κατασχέθηκε άλλο ένα κιλό λαθραίου καπνού. Και οι τρεις συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, με τον 39χρονο να κατηγορείται για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, τον 47χρονο για κατοχή ναρκωτικών και τον 40χρονο για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα. 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης