Ληστής για κλάματα στη Λάρισα: Φοβήθηκε κι έφυγε από το βενζινάδικο!

Ληστής για κλάματα στη Λάρισα: Φοβήθηκε κι έφυγε από το βενζινάδικο!

Ο 38χρονος ανέβηκε στη μοτοσικλέτα του και έσπευσε να εξαφανιστεί, παρόλο που είχε ακινητοποιήσει την 55χρονη επιχειρηματία

Ληστής για κλάματα στη Λάρισα: Φοβήθηκε κι έφυγε από το βενζινάδικο!
Αν κάτι τρόμαξε τον επίδοξο ληστή ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και τον ανάγκασε να εγκαταλείψει την προσπάθειά του και να τραπεί σε φυγή, δεν ήταν σίγουρα η τρομοκρατημένη 55χρονη ιδιοκτήτρια που «πάγωσε» όταν αντίκρισε το όπλο που κρατούσε!

Ό,τι και αν συνέβη, ο 38χρονος ανέβηκε στη μοτοσικλέτα του και έσπευσε να εξαφανιστεί, παρ' όλο που είχε ακινητοποιήσει την επιχειρηματία απαιτώντας να του παραδώσει τα χρήματα του ταμείου. Η 55χρονη ιδιοκτήτρια κάλεσε αμέσως την Αστυνομία και έδωσε την περιγραφή του δράστη και της μηχανής του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί άμεσα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Στην κατοχή του 38χρονου κατασχέθηκαν ένα περίστροφο replica που χρησιμοποίησε, 41 χάπια διαφόρων ναρκωτικών φαρμάκων για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας του απήγγειλε κατηγορίες για απόπειρα ληστείας και κατοχή ναρκωτικών, ενώ η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση για να διαπιστώσει αν εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης