Συλλήψεις για παράνομα όπλα σε Ροδόπη και Ρέθυμνο

Συλλήψεις για παράνομα όπλα σε Ροδόπη και Ρέθυμνο

Το ενδεχόμενο εμπλοκής ενός νεαρού Έλληνα σε παράνομες δραστηριότητες που έχουν σχέση με τον κόσμο της νύχτας διερευνούν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος στις Σάπες

Συλλήψεις για παράνομα όπλα σε Ροδόπη και Ρέθυμνο
Το ενδεχόμενο εμπλοκής ενός νεαρού Έλληνα σε παράνομες δραστηριότητες που έχουν σχέση με τον κόσμο της νύχτας διερευνούν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος στις Σάπες Ροδόπης, οι οποίοι τον συνέλαβαν να κυκλοφορεί οπλισμένος με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 21χρονο όταν έκαναν έρευνα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και ανακάλυψαν ένα πιστόλι αερίου με δύο μεταλλικά σφαιρίδια στον γεμιστήρα, τα οποία κατασχέθηκαν. Ο νεαρός παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης και του ασκήθηκε δίωξη για παράβαση του νόμου περί όπλων.

*** Με την ίδια κατηγορία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου ένας 39χρονος, ο οποίος συνελήφθη μετά από αιφνιδιαστική έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι του στο Ρέθυμνο, όπου βρήκαν ένα πιστόλι, τρεις γεμιστήρες, σφαίρες και διάφορα είδη για τον καθαρισμό του όπλου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης