Ξάνθη: Ανήλικη «σκηνοθέτησε» βιασμό για να συγκινήσει τον πρώην φίλο της!

Ξάνθη: Ανήλικη «σκηνοθέτησε» βιασμό για να συγκινήσει τον πρώην φίλο της!

Σκαρφίστηκε ολόκληρο παραμύθι για το πώς την άρπαξαν δύο άγνωστοι άνδρες και την οδήγησαν σε ερημικό σημείο, όπου την βίασαν διαδοχικά

Ξάνθη: Ανήλικη «σκηνοθέτησε» βιασμό για να συγκινήσει τον πρώην φίλο της!
Μπήκε σε μπελάδες λόγω του... προδομένου έρωτά της μια ανήλικη μαθήτρια στην Ξάνθη! Για να προκαλέσει το ενδιαφέρον του επίσης ανήλικου πρώην φίλου της που της είχε ζητήσει να χωρίσουν, έφτασε στο σημείο να σηκώσει στο πόδι την τοπική Ασφάλεια καταγγέλλοντας ότι έπεσε θύμα βιασμού!

Το αγόρι είχε ανακοινώσει πριν από λίγες ημέρες στη συνομήλικη φίλη του ότι ήθελε να διακόψουν τον δεσμό τους, όμως εκείνη δεν άντεξε τον χωρισμό και αναζητούσε τρόπο να τον φέρει πάλι κοντά της. Έτσι, σκαρφίστηκε το «κόλπο» του βιασμού της! Του τηλεφώνησε και του εξιστόρησε ένα ολόκληρο παραμύθι για το πώς την άρπαξαν δύο άγνωστοι άνδρες και την οδήγησαν σε ερημικό σημείο, όπου την βίασαν διαδοχικά.

Η ανήλικη πέτυχε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του πρώην φίλου της, δεν υπολόγισε όμως ότι εκείνος θα κατέφευγε στην Αστυνομία! Ο νεαρός κατήγγειλε τον βιασμό στους άνδρες της Ασφάλειας Ξάνθης και η «βιασθείσα» κλήθηκε να δώσει κατάθεση. Όπως ήταν φυσικό, δεν γινόταν να σερβίρει το ίδιο παραμύθι στους αστυνομικούς κι έτσι αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι είπε ψέματα για να φέρει πάλι κοντά της τον πρώην φίλο της.

Κλείσιμο
Δεν αποκλείεται, βέβαια, να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος της για ψευδή αναγγελία και άσκοπη κινητοποίηση των αρχών, παρ' όλο που η ίδια δεν έκανε κάτι τέτοιο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης