Κορκονέας: Εφταιγε η κακιά ώρα

Κορκονέας: Εφταιγε η κακιά ώρα

Λυπάμαι για ό,τι συνέβη, δήλωσε ο Επαμεινώνδας Κορκονέας, στη δίκη για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου: «Ξέρω αυτό που τραβάει η οικογένεια του θύματος αλλά και η δική μου. Έχω κι εγώ παιδιά. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω και να διορθώσω ότι έγινε. Δεν είχα σκοπό να πλήξω κανέναν, η κακιά η ώρα, η κακιά στιγμή τα έφερε έτσι».

Επιμένει ο ιατροδικαστής
Με την κλήρωση των ενόρκων, στους οποίους επιλέχθηκαν και δύο αναπληρωματικοί, ξεκίνησε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Άμφισσας η δίκη των ειδικών φρουρών Επαμεινώνδα Κορκονέα και Βασίλη Σαραλιώτη, που κατηγορούνται για το θάνατο του 15χρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου το 2008 στα Εξάρχεια.

Μετά την έναρξη της διαδικασίας ο Επαμεινώνδας Κορκονέας απαντώντας στην πρόεδρο για την κατηγορία που του αποδίδεται είπε: "Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι λυπάμαι για ότι συνέβη. Ξέρω αυτό που τραβάει η οικογένεια του θύματος αλλά και η δική μου. Έχω κι εγώ παιδιά. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω και να διορθώσω ότι έγινε. Δεν είχα σκοπό να πλήξω κανέναν, η κακιά η ώρα, η κακιά στιγμή τα έφερε έτσι".

Ο συγκατηγορούμενός του Βασίλης Σαραλιώτης απάντησε επί της κατηγορίας: "Λυπάμαι για το γεγονός, δεν είχα συμμετοχή κι αυτό θα αποδειχθεί στη διαδικασία".

Κλείσιμο
Η μητέρα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου κ.Βέρτζιν Τσαλικιάν δήλωσε στο δικαστήριο αδυναμία να καταθέσει σήμερα, κι έτσι κλήθηκε ως πρώτος μάρτυρας ο ιατροδικαστής κ.Χρήστος Λευκίδης, που είχε συντάξει την έκθεση μετά το θάνατο του 15χρονου μαθητή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης