Δώρο 5€ με το Θέμα για αγορές από τα My market

Δώρο 5€ με το Θέμα για αγορές από τα My market

Και αυτή την Κυριακή το ΘΕΜΑ στηρίζει με πράξεις τα ελληνικά νοικοκυριά!

Δώρο 5€ με το Θέμα για αγορές από τα My market

Το Πρώτο ΘΕΜΑ σε συνεργασία με την αλυσίδα σούπερ-μάρκετ My market και Βερόπουλος, προσφέρει τις τρείς πρώτες Κυριακές κάθε μήνα  μια δωροεπιταγή  στους αναγνώστες του.  Εκτάκτως αυτή την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης στη νέα προσφορά μας, στην πρώτη σελίδα της  εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει  μία δωροεπιταγή αξίας 5 ευρώ για αγορές από τα συγκεκριμένα σούπερ μάρκετ.
Εσείς πρέπει απλά να κόψετε τη δωροεπιταγή, να επισκεφτείτε ένα από τα 220 καταστήματα
My market και Βερόπουλος, για να απολαύσετε τη φανταστική εμπειρία των αγορών σας σε έναν κόσμο φρεσκάδας, μοναδικής ποικιλίας και ασυναγώνιστων τιμών.

ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΤΕ ΕΩΣ ΤΡΕΙΣ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Σημαντική καινοτομία της νέας, αποκλειστικής προσφοράς του Πρώτου ΘΕΜΑτος σε συνεργασία με τα My market  είναι ότι δεν θα περιορίζεται η εξαργύρωση της έκπτωσης σε μία δωροεπιταγή ανά αναγνώστη με κάρτα μέλους του σούπερ μάρκετ, όπως στο παρελθόν. Αντιθέτως, τα ταμεία των My market και Βερόπουλος θα δέχονται έως και τρία κουπόνια ανά καταναλωτή.

Για παράδειγμα, κάνοντας ψώνια αξίας 25 ευρώ κερδίζετε 5€, με ψώνια αξίας 50 ευρώ κερδίζετε 10€ και με ψώνια αξίας 75€ ευρώ μπορείτε να κερδίσετε 15€. Δηλαδή, κάθε αναγνώστης του Πρώτου ΘΕΜΑτος δικαιούται να εξαργυρώσει έως τρεις (3) δωροεπιταγές, χωρίς φυσικά αυτό να είναι υποχρεωτικό. Μπορείτε λοιπόν να πάρετε μόνο μία εφημερίδα των 2€ ή 4,25€ και να εξαργυρώσετε τη δωροεπιταγή των 5 ευρώ στα καταστήματα My market – Βερόπουλος.

Κλείσιμο

My market – Βερόπουλος, μία 100% ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ!
Η καινούργια μεγάλη και αποκλειστική προσφορά του Πρώτου ΘΕΜΑτος σχεδιάστηκε, όχι μόνο με γνώμονα τα οικονομικά στοιχεία, αλλά και με βάση το προφίλ της συγκεκριμένης αλυσίσας σούπερ μάρκετ. Με ένα δίκτυο 220 καταστημάτων σε ολόκληρη τη χώρα (το οποίο, μάλιστα, συνεχώς διευρύνεται), με συνεχείς ανεφοδιασμούς, ώστε να διασφαλίζεται η επάρκεια προϊόντων, με ποικιλία ειδών και αφθονία στα μονίμως γεμάτα ράφια τους, τα My market καλύπτουν όλες τις προδιαγραφές που θέτει το Πρώτο ΘΕΜΑ, προκειμένου η προσφορά μέσω των κουπονιών να λειτουργήσει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επιπλέον, τα My market είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, η οποία απασχολεί περίπου 9.000 υπαλλήλους, ενώ επιλέγει τους προμηθευτές της δίνοντας μεγάλη προσοχή στη στήριξη της εγχώριας παραγωγής. Με πολύ αυστηρούς ελέγχους ποιότητας, τα προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών από όλη τη χώρα, καταλήγουν στα ράφια των My market, της εταιρείας που διαγράφει εντυπωσιακή πορεία στον τομέα των ελληνικών σούπερ-μάρκετ, καθώς μετρά ήδη 40 χρόνια λειτουργίας. Να σημειώσουμε ότι αυτή την εποχή θα βρείτε καταπληκτικές προσφορές και εξαιρετικές τιμές σε χιλιάδες προϊόντα στην ανανεωμένη ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Το ότι το κουπόνι για το σούπερ-μάρκετ επιστρέφει στο Πρώτο ΘΕΜΑ λοιπόν είναι σημαντικό γεγονός. Εξίσου όμως σημαντικό είναι το γεγονός ότι κάθε κουπόνι για τα ψώνια της οικογένειας στα My market και Βερόπουλος «επιστρέφει» επίσης 5€ στο πορτοφόλι κάθε αναγνώστη του Πρώτου ΘΕΜΑτος. Είμαστε βέβαιοι ότι και η νέα μας προσφορά στηρίζει την ελληνική οικογένεια σε εποχές οικονομικής κρίσης.

Μην το χάσετε!








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης