Ναύπακτος: Άγριο ξύλο πολιτών με υπάλληλο της εταιρείας Υδρευσης

Ναύπακτος: Άγριο ξύλο πολιτών με υπάλληλο της εταιρείας Υδρευσης

Από το κτίριο της εταιρείας ύδρευσης, η ένταση μεταφέρθηκε στην πλατεία - Ο υπάλληλος κατέληξε στο νοσοκομείο αιμόφυρτος

Ναύπακτος: Άγριο ξύλο πολιτών με υπάλληλο της εταιρείας Υδρευσης
Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν την Παρασκευή το μεσημέρι στη Ναύπακτο, καθώς πατέρας και γιος ήρθαν σε χέρια με υπάλληλο της ΔΕΥΑΝ (Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης- Αποχέτευσης Ναυπάκτου), εντός και εκτός του κτηρίου της εταιρείας ύδρευσης.

Ένας πολίτης επισκέφτηκε το μεσημέρι τα γραφεία της ΔΕΥΑΝ για προσωπικό του θέμα. Για άγνωστο λόγο ήρθε σε αντιπαράθεση με υπάλληλο, φωνάζοντας και βρίζοντας. Το περιστατικό, ωστόσο, δεν τελείωσε εκεί. 

Η ένταση μεταφέρθηκε εκτός ΔΕΥΑΝ και συγκεκριμένα στο χώρο της πλατείας, όπου η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Ο πολίτης και ο γιος του, ο οποίος τον συνόδευε, ήρθαν στα χέρια με τον υπάλληλο της ΔΕΥΑΝ. Ο τελευταίος δέχτηκε γροθιές και έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος. 

Στο σημείο κατέφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, καθώς και το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας και ένα περιπολικό με τον αξιωματικό υπηρεσίας. Ο τραυματισμένος υπάλληλος διακομίστηκε στο Κέντρο υγείας για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Οι αστυνομικές δυνάμεις προσήγαγαν τους δύο πολίτες στο Α.Τ. Ναυπάκτου. Ωστόσο δεν υποβλήθηκαν μηνύσεις και αφέθηκαν ελεύθεροι.
Κλείσιμο

Πηγή: www.nafpaktianews.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης