Σπείρα πιτσιρικάδων διέρρηξε τέσσερα μαγαζιά στη Μυτιλήνη

Σπείρα πιτσιρικάδων διέρρηξε τέσσερα μαγαζιά στη Μυτιλήνη

Οι διαρρήκτες ηλικίας μεταξύ 12 και 14 χρόνων είχαν καταφέρει τις τελευταίες 20 ημέρες να προκαλέσουν... πονοκέφαλο στους καταστηματάρχες της πόλης

Σπείρα πιτσιρικάδων διέρρηξε τέσσερα μαγαζιά στη Μυτιλήνη
«Άγουροι» διαρρήκτες μεταξύ 12 και 14 χρόνων είχαν καταφέρει τις τελευταίες 20 ημέρες να προκαλέσουν... πονοκέφαλο στους καταστηματάρχες της Μυτιλήνης και στους αστυνομικούς της Ασφαλείας, που πάντως κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να βάλουν τέλος στη δράση τους!

Ως τώρα, εξιχνιάστηκαν τέσσερις διαρρήξεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στα οποία οι τέσσερις ανήλικοι τρύπωναν όταν έκλειναν τη νύχτα, παραβιάζοντας τις εισόδους ή τα παράθυρα. Από τα τέσσερα μαγαζιά είχαν αρπάξει χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής αξίας άνω των 1.000 ευρώ, μέρος των οποίων βρέθηκε και επιστράφηκε στους δικαιούχους.

Σε βάρος των πιτσιρικάδων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω της μικρής τους ηλικίας ενώ ερευνάται αν διέπραξαν και άλλες διαρρήξεις. Ξεχωριστή δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων σχηματίστηκε και σε βάρος των γονέων τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης