ΣΥΡΙΖΑ για ΝΔ: Είναι τόσο δύσκολο να καταδικάσει ξενοφοβικές στάσεις;

ΣΥΡΙΖΑ για ΝΔ: Είναι τόσο δύσκολο να καταδικάσει ξενοφοβικές στάσεις;

Επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή τις δηλώσεις του Δήμαρχου Ωραιοκάστρου

ΣΥΡΙΖΑ για ΝΔ: Είναι τόσο δύσκολο να καταδικάσει ξενοφοβικές στάσεις;
Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε σήμερα το ΣΥΡΙΖΑ στη
Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση ότι επιλέγει να «σιωπά» και να μην καταδικάζει ανοιχτά ξενοφοβικές στάσεις και προτροπές σε άσκηση βίας.

Επίσης, για το ζήτημα της ένταξης των προσφύγων στην ελληνική κοινωνία, η ανακοίνωση επισημαίνει ότι χρειάζεται μια σαφή πρόταση από τη νέα Δημοκρατία, πέραν «από μια απλή παράθεση αφηρημένων προσδιορισμών» όπως «κρίσιμο», «πολύπλοκο», «πιεστικό», «σύνθετο».
Κλείσιμο

Δείτε παρακάτω την πλήρη ανακοίνωση
 
«Στην δήλωσή του σχετικά με το Ωραιόκαστρο, ο Συντονιστής Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Βασίλης Κικίλιας δεν βρήκε ούτε μια λέξη πολιτικής καταδίκης για την συμπεριφορά και τις δηλώσεις του δημάρχου Ωραιοκάστρου, παρότι  έχουν ήδη γίνει αντικείμενο παρέμβασης από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.  

Είναι τόσο δύσκολο για τη Νέα Δημοκρατία να μιλήσει για τήρηση της νομιμότητας και να καταδικάσει ξενοφοβικές στάσεις και προτροπές σε άσκηση βίας;
Η κυβέρνηση, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή ένταξη των παιδιών των προσφύγων στην ελληνική εκπαίδευση. Για το ζήτημα της ένταξης των προσφύγων στην ελληνική κοινωνία, πέρα από μια απλή παράθεση αφηρημένων προσδιορισμών («κρίσιμο», «πολύπλοκο», «πιεστικό», «σύνθετο»), αναμένουμε κάποια πιο σαφή πρόταση από την αξιωματική αντιπολίτευση».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης