Χιώτης αγόρασε δύο... ανύπαρκτα οχήματα

Χιώτης αγόρασε δύο... ανύπαρκτα οχήματα

Ο απατεώνας του ζήτησε να καταθέσει 4.000 ευρώ ως προκαταβολή σε τραπεζικό λογαριασμό που του έδωσε και ο 34χρονος κατέβαλε τα χρήματα πριν από περίπου ένα μήνα - Όμως, οχήματα δεν... είδε και κατάλαβε ότι ο «πωλητής» τον είχε εξαπατήσει

Χιώτης αγόρασε δύο... ανύπαρκτα οχήματα
Γερή μπάζα έκανε ένας απατεώνας που ανήρτησε στο διαδίκτυο αγγελία για την πώληση δυο οχημάτων και εισέπραξε τις προκαταβολές, χωρίς να τα παραδώσει στον αγοραστή από την Χίο. Ωστόσο, ο δράστης ταυτοποιήθηκε και οι έρευνες για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε εξέλιξη.

Το θύμα, ένας 34χρονος Έλληνας κάτοικος Χίου, είδε την ηλεκτρονική αγγελία σε ιστοσελίδα αγοραπωλησιών και επικοινώνησε με τον φερόμενο ως πωλητή, με τον οποίο συμφώνησε να αγοράσει τα δυο οχήματα. Εκείνος του ζήτησε να καταθέσει 4.000 ευρώ ως προκαταβολή σε τραπεζικό λογαριασμό που του έδωσε και ο 34χρονος κατέβαλε τα χρήματα πριν από περίπου ένα μήνα.

Όμως, οχήματα δεν... είδε και κατάλαβε ότι ο «πωλητής» τον είχε εξαπατήσει. Έτσι, τον κατήγγειλε στην Ασφάλεια, οι άνδρες της οποίας ταυτοποίησαν ως δράστη έναν 45χρονο Έλληνα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χίου, ενώ ερευνάται αν έχουν πέσει θύματά του και άλλοι ανυποψίαστοι πολίτες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης