Τι εξομολογήθηκε λίγο πριν καταλήξει από τα εγκαύματα ο 50χρονος στην Κυψέλη

Τι εξομολογήθηκε λίγο πριν καταλήξει από τα εγκαύματα ο 50χρονος στην Κυψέλη

Πριν ξεσπάσει η φωτιά, ο άνδρας που αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, παρέδωσε σε έναν γείτονα προσωπικά του έγγραφα και το ποσό των 1.000 ευρώ, προκειμένου να το μεταφέρει στην αδερφή του 

Τι εξομολογήθηκε λίγο πριν καταλήξει από τα εγκαύματα ο 50χρονος στην Κυψέλη
Τραγική κατάληξη είχε η φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα της Παρασκευής, σε ισόγειο διαμέρισμα στην περιοχή της Κυψέλης, αφού ο 50χρονος άνδρας που διέμενε κατέληξε. 

Η πυρκαγιά ξέσπασε στην οδό Αστυπάλαιας 22 και στο σημείο έσπευσαν 24 πυροσβέστες, με 8 οχήματα. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε ισόγειο διαμέρισμα της πολυκατοικίας, ξεκινώντας από το καθιστικό, όπως ανέφερε από τις πρώτες ενδείξεις η Πυροσβεστική.

Κατά την κατάσβεση εντοπίστηκε ένα άτομο, το οποίο είχε εγκλωβιστεί στο φλεγόμενο διαμέρισμα. Όπως διαπιστώθηκε, ήταν ένας άνδρας με κινητικά προβλήματα, ηλικίας περίπου 45-50 ετών. Οι πυροσβέστες έσπευσαν να τον μεταφέρουν εκτός του οικήματος, ενώ είχε ειδοποιηθεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον τραυματισμένο άνδρα και τον μετέφερε στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Λίγη ώρα αργότερα, ανακοινώθηκε ότι έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Κλείσιμο
Ωστόσο ερωτηματικά προκαλούν οι τελευταίες κινήσεις του 50χρονου άντρα. Σύμφωνα με μαρτυρίες από κατοίκους της περιοχής, ο μεσήλικας λίγο πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά στο διαμέρισμα, επικοινώνησε με έναν γείτονα, στον οποίο έδωσε προσωπικά του έγγραφα, αλλά και ένα ποσό της τάξης των 1.000 ευρώ, προκειμένου να το παραδώσει στην αδελφή του, σαν να γνώριζε ενδεχομένως ότι δεν θα την έβλεπε ξανά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άτυχος άντρας είχε επικοινωνήσει νωρίτερα με την αδελφή του και της ειχε ζητήσει να τον επισκεφθεί στο διαμέρισμα της Κυψέλλης. Ωστόσο η ίδια λόγω υποχρεώσεων της εξήγησε πως δεν κατάφερε να πάει και εκείνος της τόνισε πως επιθυμεί να τη δει μαζί με το ανήλικο παιδί της. 

Την ίδια ώρα γείτονες αναφέρουν πως ο 50χρονος δέχτηκε λίγες ώρες πριν ξεσπάσει η φωτιά επίσκεψη από κάποιον φίλο του, ενώ ζήτησε από τη γυναίκα που τον φροντίζει, να φύγει νωρίτερα από το διαμέρισμα. Από τις ίδιες πηγές, διευκρινίστηκε ότι δεν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Να σημειωθεί πως μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχουν διαπιστωθεί τα αιτία της φωτιάς, ενώ η αστυνομία διενεργεί προανάκριση, προκείμενου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη στο ισόγειο διαμέρισμα της Κυψέλης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης