Πυρκαγιά στην Κυψέλη: Κατέληξε 50χρονος άνδρας από σοβαρά εγκαύματα

Πυρκαγιά στην Κυψέλη: Κατέληξε 50χρονος άνδρας από σοβαρά εγκαύματα

Ο άνδρας που αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο και λίγη ώρα αργότερα παραδόθηκε στα τραύματά του

Πυρκαγιά στην Κυψέλη: Κατέληξε 50χρονος άνδρας από σοβαρά εγκαύματα
Τραγική κατάληξη είχε για έναν άνδρα 50 ετών η πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Κυψέλη, νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής. Ο άνδρας που αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα εγκλωβίστηκε στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου, με συνέπεια να υποστεί σοβαρά εγκαύματα και λίγη ώρα αργότερα να καταλήξει, παρ' ότι μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο.

Η πυρκαγιά ξέσπασε στην οδό Αστυπάλαιας 22 και στο σημείο έσπευσαν 24 πυροσβέστες, με 8 οχήματα. Η φωτιά εκδηλώθηκε στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας, ξεκινώντας από το καθιστικό, όπως ανέφερε από τις πρώτες ενδείξεις η Πυροσβεστική.

Κατά την κατάσβεση εντοπίστηκε ένα άτομο, το οποίο είχε εγκλωβιστεί στο φλεγόμενο διαμέρισμα. Όπως διαπιστώθηκε, ήταν ένας άνδρας με κινητικά προβλήματα, ηλικίας περίπου 45-50 ετών. Οι πυροσβέστες έσπευσαν να τον μεταφέρουν εκτός του οικήματος, ενώ είχε ειδοποιηθεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον τραυματισμένο άνδρα και τον μετέφερε στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Λίγη ώρα αργότερα, ανακοινώθηκε ότι έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Κλείσιμο
Γύρω στις 19:00 η φωτιά αντιμετωπίστηκε και ξεκίνησε η διαδικασία του ελέγχου για την ανεύρεση των αιτίων.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης