Καρδίτσα: Έδειραν ηλικιωμένη για να τη ληστέψουν

Καρδίτσα: Έδειραν ηλικιωμένη για να τη ληστέψουν

Δεν δίστασαν να τη βασανίσουν για να τους αποκαλύψει πού φύλαγε τις οικονομίες της

Καρδίτσα: Έδειραν ηλικιωμένη για να τη ληστέψουν
Όλο το «νταηλίκι» τους έβγαλαν σε μια ανυπεράσπιστη ηλικιωμένη, την οποία μάλιστα έπιασαν στον ύπνο, τρεις νεαροί ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι της στους Σοφάδες Καρδίτσας όταν βρήκαν ξεκλείδωτη την πόρτα της εισόδου! Δεν δίστασαν να χτυπήσουν αλύπητα την άτυχη γυναίκα, για να τους αποκαλύψει πού φύλαγε τις οικονομίες της.

Τα βασανιστήρια σε βάρος της 77χρονης γυναίκας ανέλαβαν δύο από τους δράστες που την ακινητοποίησαν και στη συνέχεια ερεύνησαν όλα τα δωμάτια, αναζητώντας χρήματα. Έξω από το σπίτι περίμενε ο τρίτος συνεργός τους, που όσο κρατούσε η ληστεία φύλαγε τσίλιες μέσα σε ένα αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν στη συνέχεια.

Μετά την καταγγελία της ηλικιωμένης, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος ξεκίνησαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή και κατάφεραν να εντοπίσουν ένα από τα μέλη της σπείρας. Ο 29χρονος Έλληνας συνελήφθη με το αυτοκίνητο της ληστείας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας, ενώ πάνω του κατασχέθηκαν 600 ευρώ από τα  700 που είχαν αρπάξει οι δράστες. Στη συνέχεια, ταυτοποιήθηκε ένας 28χρονος που αναζητείται, ενώ τα στοιχεία του τρίτου δεν έχουν ταυτοποιηθεί και η έρευνα συνεχίζεται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης