Μαγνησία: Ηλικιωμένος προκάλεσε τροχαίο και δεν το... κατάλαβε!

Μαγνησία: Ηλικιωμένος προκάλεσε τροχαίο και δεν το... κατάλαβε!

Οι περαστικοί, που είδαν τι συνέβη, κάλεσαν ασθενοφόρο, με το οποίο ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο Βόλου όπου νοσηλεύεται

Μαγνησία: Ηλικιωμένος προκάλεσε τροχαίο και δεν το... κατάλαβε!
Ούτε καν κατάλαβε ότι κόντεψε να σκοτώσει έναν άνθρωπο, ένας ηλικιωμένος που εξακολουθούσε να οδηγεί το αυτοκίνητό του, παρ' όλο που δεν του το επέτρεπαν τα χρόνια του, αλλά και το... δίπλωμα οδήγησής του, το οποίο είχε λήξει και δεν είχε ανανεωθεί!

Ο 85χρονος οδηγούσε κάτω από βροχή στη θέση Λοζίνικο στο Φυτόκο Μαγνησίας και δεν αντιλήφθηκε ότι παρέσυρε με το όχημά του τον 60χρονο οδηγό ενός μοτοποδηλάτου, που έπεσε σοβαρά τραυματισμένος στο οδόστρωμα. Οι περαστικοί, που είδαν τι συνέβη, κάλεσαν ασθενοφόρο με το οποίο ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο Βόλου όπου νοσηλεύεται.

Οι μάρτυρες συγκράτησαν τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος και οι αστυνομικοί δεν άργησαν να εντοπίσουν τον ηλικιωμένο οδηγό στο σπίτι του, όπου συνελήφθη. Ο  85χρονος ισχυρίστηκε ότι άκουσε κάποιον θόρυβο, αλλά δεν κατάλαβε πως είχε συγκρουστεί με άλλο όχημα και γι' αυτό συνέχισε την πορεία του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης