Λάρισα: Με τα χρήματα που έκλεψε από ιατρείο αγόρασε μηχανή!

Λάρισα: Με τα χρήματα που έκλεψε από ιατρείο αγόρασε μηχανή!

Ο 30χρονος Έλληνας είχε διαρρήξει το ιατρείο τα ξημερώματα της Παρασκευής και είχε βρει σε ένα συρτάρι γραφείου 1.000 ευρώ

Λάρισα: Με τα χρήματα που έκλεψε από ιατρείο αγόρασε μηχανή!
Επενδυτικό μυαλό... είχε ο διαρρήκτης που «χτύπησε» το ιατρείο ενός 46χρονου στη Λάρισα, καθώς τα χρήματα που άρπαξε τα χρησιμοποίησε για να αγοράσει μία… μοτοσικλέτα, την οποία πάντως δεν πρόλαβε να απολαύσει γιατί συνελήφθη!

Ο 30χρονος Έλληνας είχε διαρρήξει το ιατρείο τα ξημερώματα της Παρασκευής και είχε βρει σε ένα συρτάρι γραφείου 1.000 ευρώ, τα οποία μαζί με έναν φορητό υπολογιστή. Πούλησε το laptop και πρόσθεσε όσα πήρε από αυτό στα χρήματα που είχε κλέψει για να αγοράσει τη μηχανή. Όμως, οι άνδρες της Ασφάλειας τον εντόπισαν στα όρια του αυτοφώρου, το βράδυ του Σαββάτου, του φόρεσαν χειροπέδες και κατέσχεσαν τη μοτοσικλέτα.

*** Τα αποτυπώματα πρόδωσαν τον δράστη δυο διαρρήξεων που είχαν γίνει πριν από τέσσερα ολόκληρα χρόνια στην περιοχή του Λια Θεσπρωτίας! Πρόκειται για έναν 28χρονο Αλβανό, ο οποίος είχε εισβάλει σε δύο σπίτια στο διάστημα από την 1η Σεπτεμβρίου 2012 ως τις 12 Μαρτίου του 2013 και είχε κλέψει ρούχα, ποτά και ένα μαχαίρι αντίκα! Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από τους αστυνομικούς του τμήματος Φιλιατών υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης