Διακινούσε κοκαΐνη στα μπαρ του Ηρακλείου

Διακινούσε κοκαΐνη στα μπαρ του Ηρακλείου

Περίμενε να ανοίξουν τα νυχτερινά μαγαζιά στο Ηράκλειο για να αρχίσει τη διανομή… κοκαΐνης στην πελατεία του ένας 42χρονος Έλληνας διακινητής

Διακινούσε κοκαΐνη στα μπαρ του Ηρακλείου
Περίμενε να ανοίξουν τα νυχτερινά μαγαζιά στο Ηράκλειο για να αρχίσει τη διανομή… κοκαΐνης στην πελατεία του ένας 42χρονος Έλληνας διακινητής. Την ώρα που ετοιμαζόταν να φύγει, όμως, του χτύπησαν την πόρτα οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. μαζί με εισαγγελέα!

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του δράστη και ανακάλυψαν πέντε συσκευασίες με συνολικά 100 γραμμάρια κοκαΐνης, τα οποία είχε σκοπό να πουλήσει στους θαμώνες των νυχτερινών κέντρων και των μπαρ της πόλης. Μαζί με αυτά, κατέσχεσαν δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές, ένα μαχαίρι με υπολείμματα κοκαΐνης και 825 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις που είχε ήδη κάνει.

Ο 42χρονος συνελήφθη και προσήχθη στα γραφεία της Δίωξης Ναρκωτικών για την προανάκριση, με τους αστυνομικούς να αναζητούν και τους προμηθευτές του. Στο μεταξύ, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης