Ροδόπη: Συνελήφθησαν τρεις διακινητές προσφύγων

Ροδόπη: Συνελήφθησαν τρεις διακινητές προσφύγων

Δύο Έλληνες και ένας Πακιστανός επιχείρησαν να μεταφέρουν συνολικά 15 μετανάστες

Ροδόπη: Συνελήφθησαν τρεις διακινητές προσφύγων
Τα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία αποτελούν ένα ακόμη πέρασμα για τους διακινητές προσφύγων. Μετά από συντονισμένες ενέργειες, η αστυνομία εντόπισε τρεις άνδρες, οι οποίοι επιχείρησαν να περάσουν 15 μετανάστες
στην Ελλάδα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθησαν δύο Έλληνες, ηλικίας 58 και 56 ετών και ένας 35χρονος υπήκοος Πακιστάν, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά δεκαπέντε 15 μετανάστες. Οι 14 από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Πακιστάν και ένας υπήκοος Ινδίας.

Κλείσιμο
Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, την Παρασκευή το βράδυ, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής - Ξάνθης, αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, συνέλαβαν τον 35χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες, και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα, έξι μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, το πρωί του Σαββάτου στην Εγνατία Οδό και την Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, συνέλαβαν τους δύο Έλληνες, ηλικίας 58 και 56 ετών, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, μετέφεραν, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας συνολικά εννέα μετανάστες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών και Ιάσμου Ροδόπης.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης