Λάρισα: Στον εισαγγελέα ο πρώτος «πελάτης» των μαστροπών της 14χρονης

Λάρισα: Στον εισαγγελέα ο πρώτος «πελάτης» των μαστροπών της 14χρονης

Αναζητούνται άλλοι δυο Έλληνες και ένας Αλβανός οι οποίοι φέρονται να χόρτασαν τις αρρωστημένες ορέξεις τους πάνω στο κορμί του ανήλικου κοριτσιού πληρώνοντας αδρά τον 55χρονο μαστροπό που την βίαζε και ο ίδιος 

Λάρισα: Στον εισαγγελέα ο πρώτος «πελάτης» των μαστροπών της 14χρονης
Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας οδηγείται σήμερα ο πρώτος από τους «πελάτες» των μαστροπών του 14χρονου κοριτσιού το οποίο κρατούνταν φυλακισμένο σε ένα διαμέρισμα και είχε γίνει αντικείμενο συνεχούς σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

Πρόκειται για έναν 55χρονο Έλληνα που συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής από αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι τον ταυτοποίησαν και έδωσαν τα στοιχεία του στην ανακρίτρια που εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του με τις κατηγορίες του βιασμού και της αποπλάνησης ανηλίκου. 

Οι αστυνομικοί αναζητούν άλλους δυο Έλληνες και έναν Αλβανό οι οποίοι φέρονται να χόρτασαν τις αρρωστημένες ορέξεις τους πάνω στο άγουρο κορμάκι της 14χρονης, πληρώνοντας αδρά τον 55χρονο μαστροπό που την κρατούσε όμηρο τις τελευταίες 15 ημέρες στο διαμέρισμα- κολαστήριο της ιδιοκτησίας του και μάλιστα την βίαζε και ο ίδιος.
Κλείσιμο

Στον μαστροπό είχε «παραχωρήσει» την 14χρονη ο ίδιος ο νονός της, ένας 56χρονος πρώην συνάδελφός του στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Τυρνάβου, ο οποίος είχε επίσης βιάσει το κορίτσι το οποίο φιλοξενούσε. Η μικρή το είχε σκάσει από ίδρυμα της εκκλησίας στα Γιαννιτσά Πέλλας μετά την αφαίρεση της επιμέλειάς της από τη μητέρα της, που έχει άλλα εννέα (!) παιδιά αλλά απασχολούσε συνεχώς την Αστυνομία με κλοπές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης