Βόλος: Με αγκαλιές και χάδια άρπαξε τη σύνταξη ηλικιωμένου!

Βόλος: Με αγκαλιές και χάδια άρπαξε τη σύνταξη ηλικιωμένου!

Η σεσημασμένη νεαρή τσιγγάνα με… απαλό χέρι κατάφερε να «βουτήξει» από το θύμα της 820 ευρώ, ωστόσο δεν γλίτωσε τη σύλληψη

Βόλος: Με αγκαλιές και χάδια άρπαξε τη σύνταξη ηλικιωμένου!
Με το γνωστό πια κόλπο της «φιλικής» (και όχι μόνο) προσέγγισης, μια σεσημασμένη νεαρή τσιγγάνα με… απαλό χέρι κατάφερε να «βουτήξει» μέσα από την τσέπη ενός ηλικιωμένου τη σύνταξή του, που είχε μόλις εισπράξει από μια τράπεζα στο Βόλο!

Ο 88χρονος αιφνιδιάστηκε όταν η όμορφη 24χρονη του έκανε επίθεση… αγάπης και άρχισε να τον αγκαλιάζει και να τον χαϊδεύει. Κατάλαβε, όμως, ότι η τσέπη του πουκαμίσου του έγινε ξαφνικά πιο… ελαφριά και, όταν είδε τη διαχυτική νεαρή να το βάζει στα πόδια, κατάλαβε τι είχε συμβεί! Αμέσως ενημέρωσε την Αστυνομία και έδωσε σαφή περιγραφή της νεαρής γυναίκας.

Λίγο αργότερα, οι άνδρες της Ασφάλειας ανακάλυψαν τα ίχνη της 24χρονης, που ήταν παλιά τους γνώριμη από παρόμοιες κλοπές και τη συνέλαβαν. Όμως, τα 820 ευρώ που είχε αρπάξει από τον ηλικιωμένο δεν βρέθηκαν πάνω της και οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ η δράστιδα παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης