Κομοτηνή: Έδεσε τον σκύλο του στην οροφή του αυτοκινήτου του!

Κομοτηνή: Έδεσε τον σκύλο του στην οροφή του αυτοκινήτου του!

Κάποιοι φωτογράφισαν με το κινητό τους το απαράδεκτο θέαμα και παρέδωσαν το υλικό στην Αστυνομία, που προέβη σε σύλληψη του 25χρονου ιδιοκτήτη

Κομοτηνή: Έδεσε τον σκύλο του στην οροφή του αυτοκινήτου του!
Απομακρύνθηκε από το νεαρό ιδιοκτήτη του ο σκύλος... κασκαντέρ που ταξίδευε δεμένος στην οροφή του αυτοκινήτου του στην Κομοτηνή, προκαλώντας την έκπληξη αλλά και την οργή των διερχόμενων οδηγών! Κάποιοι φωτογράφισαν με το κινητό τους το απαράδεκτο θέαμα και παρέδωσαν το υλικό στην Αστυνομία. 

Ο τύπος και ο αριθμός κυκλοφορίας του οχήματος είχαν καταγραφεί πεντακάθαρα και αμέσως διατάχθηκε η σύλληψη του 25χρονου ιδιοκτήτη του που έδεσε με σχοινιά πάνω στην σχάρα το άτυχο τετράποδο, το οποίο κινδύνευε ανά πάσα στιγμή να τραυματιστεί ή να πέσει στο δρόμο με το Ι.Χ. αυτοκίνητο εν κινήσει!

Άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν τον 25χρονο ιδιοκτήτη του οχήματος, στον οποίο επιβλήθηκε διοικητική ποινή με βαρύ χρηματικό πρόστιμο για κακοποίηση ζώου, ενώ παραπέμφθηκε και στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης με την ίδια κατηγορία. Το σκυλί του αφαιρέθηκε με δικαστική απόφαση, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Χρόνος» και αναζητείται οικογένεια που θα το υιοθετήσει.

Κλείσιμο


Πηγή φωτογραφίας: xronos.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης