Έπιασαν πάλι λαθραλιείς στη Μικρή Πρέσπα

Έπιασαν πάλι λαθραλιείς στη Μικρή Πρέσπα

Οι αστυνομικοί της Ομάδας Πλωτής Αστυνόμευσης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών τους συνέλαβαν πριν προλάβουν να ρίξουν τα μήκους περίπου 800 μέτρων δίχτυα τους

Έπιασαν πάλι λαθραλιείς στη Μικρή Πρέσπα
Οργιάζει η παράνομη αλιεία στην αχανή υδάτινη έκταση των Πρεσπών που αποτελούν σύνορο μεταξύ Ελλάδας, ΠΓΔΜ και Αλβανίας, με τους ψαράδες των δυο τελευταίων να περνούν καθημερινά στην ελληνική επικράτεια που είναι και μεγαλύτερη!

Άλλος ένας Αλβανός λαθραλιέας που είχε περάσει από την πλευρά της πατρίδας του με μία ξύλινη βάρκα με βενζινοκίνητη μηχανή εντοπίστηκε να ψαρεύει χωρίς άδεια στη λίμνη της Μικρής Πρέσπας, μαζί με έναν Έλληνα. Οι αστυνομικοί της Ομάδας Πλωτής Αστυνόμευσης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών τους συνέλαβαν πριν προλάβουν να ρίξουν τα μήκους περίπου 800 μέτρων δίχτυα τους!

Τα δίχτυα κατασχέθηκαν, όπως και η βάρκα με τη βενζινοκίνητη μηχανή και τα δύο ξύλινα κουπιά της και μία απόχη που είχαν μαζί τους. Ο 62χρονος Αλβανός και ο 46χρονος Έλληνας παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας κατηγορούμενοι για παράνομη αλιεία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης