Γιγάντια χασισόδεντρα σε φυτεία στον Παλαμά Καρδίτσας!

Γιγάντια χασισόδεντρα σε φυτεία στον Παλαμά Καρδίτσας!

Εντοπίστηκαν δύο Έλληνες ηλικίας 41 και 51 χρόνων που έφτασαν στο χώρο της φυτείας για να περιποιηθούν τα 19 δενδρύλλια κάνναβης

Γιγάντια χασισόδεντρα σε φυτεία στον Παλαμά Καρδίτσας!
Ήταν αδύνατο να μην εντοπιστεί η φυτεία με τα τεράστια χασισόδεντρα που είχαν ύψος από 2,40 ως 3,60 μέτρα, σε μια αγροτική περιοχή του Παλαμά Καρδίτσας! Οι άνδρες της Ασφάλειας που τα ανακάλυψαν, έστησαν καρτέρι στην ευρύτερη περιοχή περιμένοντας τους καλλιεργητές.

Μετά από πολύωρη αναμονή, το μεσημέρι της Δευτέρας εντοπίστηκαν δύο Έλληνες ηλικίας 41 και 51 χρόνων που έφτασαν στο χώρο της φυτείας για να περιποιηθούν τα 19 δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσαν και αμέσως βρέθηκαν με χειροπέδες. Τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, μαζί με ένα σκεπάρνι, διάφορα πλαστικά δοχεία και άλλα εργαλεία.

Στην κατοχή του 41χρονου, αλλά και στο σπίτι του, βρέθηκαν μία συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης και 49 ναρκωτικά χάπια που κατασχέθηκαν, καθώς δεν διέθετε ιατρική συνταγή. Οι δυο δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες κατά περίπτωση για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης