Αίγιο: Στον εισαγγελέα ο 15χρονος που μαχαίρωσε αστυνομικό

Αίγιο: Στον εισαγγελέα ο 15χρονος που μαχαίρωσε αστυνομικό

Παραδόθηκε μόνος του στις Αρχές - Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οπλοχρησίας

Αίγιο: Στον εισαγγελέα ο 15χρονος που μαχαίρωσε αστυνομικό
Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου οδηγείται ανήλικος που αναζητούνταν με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της οπλοχρησίας, καθώς μαχαίρωσε εν ψυχρώ έναν αστυνομικό τα ξημερώματα της Τρίτης, προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψή του.

Ο 15χρονος εμφανίστηκε στην Ασφάλεια Αιγίου στις 19.50΄ το βράδυ της Τρίτης συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, και παραδόθηκε και συνελήφθη. Νωρίτερα, είχε αφεθεί ελεύθερος ο συνομήλικος συνεργός του που οδηγούσε το μοτοποδήλατο στο οποίο επέβαιναν. Για το νεαρό που κατάγεται από ορεινό χωριό του Διακοπτού ορίστηκε τακτική δικάσιμος και δεν κρατήθηκε επειδή είναι ανήλικος και δεν αντιμετωπίζει τις ίδιες κατηγορίες με τον δράστη του μαχαιρώματος.

Οι δύο νεαροί επέβαιναν σε μηχανάκι χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας το οποίο είχε προσπαθήσει να σταματήσει ο αστυνομικός εγκλωβίζοντάς τους με το υπηρεσιακό αυτοκίνητό του, όταν εκείνοι «έσπασαν» το μπλόκο. Όμως, αφού πρώτα τον χτύπησαν στο κεφάλι με την πόρτα του οχήματος, στη συνέχεια ο 15χρονος συνοδηγός του μοτοποδηλάτου τον κάρφωσε με μαχαίρι στο στήθος, μόλις τρία εκατοστά από την καρδιά! Ο τραυματίας νοσηλεύεται στη Χειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης