Αμαλιάδα: Συνελήφθη 40χρονος για χασισοκαλλιέργεια

Αμαλιάδα: Συνελήφθη 40χρονος για χασισοκαλλιέργεια

Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει στην αγροικία του δράστη την οργανωμένη φυτεία με τα 46 δενδρύλλια ύψους ως και τριάμισι μέτρων και είχαν στήσει ενέδρες σε διάφορα σημεία περιμένοντας να εμφανιστεί ο καλλιεργητής

Αμαλιάδα: Συνελήφθη 40χρονος για χασισοκαλλιέργεια
Με ένα γεμάτο δίκαννο στα χέρια, το οποίο μάλιστα ήταν προτεταμένο προς το μέρος τους, έπιασαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας έναν 40χρονο χασισοκαλλιεργητή μέσα στη φυτεία που καλλιεργούσε μέσα σε εκχερσωμένη έκταση σε ένα λαγκάδι στην περιοχή της Φραγκαβίλας στην Αμαλιάδα.

Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει στην αγροικία του δράστη την οργανωμένη φυτεία με τα 46 δενδρύλλια ύψους ως και τριάμισι μέτρων και είχαν στήσει ενέδρες σε διάφορα σημεία περιμένοντας να εμφανιστεί ο καλλιεργητής. Ο 40χρονος έφτασε κρατώντας το γεμάτο φυσίγγια κυνηγετικό όπλο και το ίδιο έκανε όταν πήγε να φύγει από την καμουφλαρισμένη με φυσική βλάστηση από δένδρα, βάτα και καλάμια χασισοφυτεία. 

Όμως, οι άνδρες της Ασφαλείας τον ακινητοποίησαν, τον αφόπλισαν και βρήκαν πάνω του μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 48 γραμμαρίων. Τα 46 δενδρύλλια ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με ένα ακόμη κομμένο και δυο πλαστικά δοχεία που χρησιμοποιούσε για το πότισμα ο 40χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης