Επεισόδια στα Εξάρχεια μετά από πορεία στο κέντρο της Αθήνας

Επεισόδια στα Εξάρχεια μετά από πορεία στο κέντρο της Αθήνας

Φωτιές σε κάδους έχουν ανάψει αντιεξουσιαστές, ενώ η αστυνομία που έχει σπεύσει με ισχυρές δυνάμεις στην περιοχή προς το παρόν τηρεί στάση αναμονής

 Επεισόδια στα Εξάρχεια μετά από πορεία στο κέντρο της Αθήνας
Επεισόδια ξέσπασαν στην περιοχή γύρω από το Πολυτεχνείο και τα στενά των Εξαρχείων. Η ένταση προκλήθηκε λίγη ώρα μετά τη λήξη πορείας αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες στο κέντρο της Αθήνας. Νεαροί του αντιεξουσιαστικού έχουν ανάψει φωτιές σε κάδους και πετούν πέτρες προς τις αστυνομικές δυνάμεις που έχουν σπεύσει στην περιοχή, ενώ εκτόξευσαν και βομβες μολότωφ.
Η αστυνομία, αν και έχει ισχυρή παρουσία στην περιοχή των Εξαρχείων, έως τώρα έχει επιλέξει να τηρεί στάση αναμονής και να μην «απαντά» στις προκλήσεις των νεαρών, εκτιμώντας ότι η κατάσταση είναι πιθανό να εκτονωθεί άμεσα. Τα τελευταία λεπτά η κατάσταση δείχνει να βαίνει πράγματι προς εκτόνωση.

Νωρίτερα, πάντως, τουλάχιστον τέσσερις κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με καδρόνια και γροθιές στον διοικητή της Τροχαίας Αθηνών Γιώργο Διαμαντόπουλο και τον έστειλαν στο νοσοκομείο.  Ο άγριος ξυλοδαρμός του αξιωματικού της αστυνομίας έγινε στη συμβολή της Πανεπιστημίου με την Μπενάκη και οι δράστες εξαφανίστηκαν στα στενά των Εξαρχείων. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης