Συλλυπητήρια Παυλόπουλου στην οικογένεια του Κώστα Μήτση

Συλλυπητήρια Παυλόπουλου στην οικογένεια του Κώστα Μήτση

Στην ιδιαίτερη επιχειρηματική και κοινωνική προσφορά του εκλιπόντος επιχειρηματία αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην τηλεφωνική του επικοινωνία με την κ.Τζένη Μήτση

Συλλυπητήρια Παυλόπουλου στην οικογένεια του Κώστα Μήτση
Τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του επιχειρηματία Κώστα Μήτση, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, που επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη σύζυγο του εκλιπόντος, κυρία Τζένη Μήτση.

Ο κ.Παυλόπουλος εξέφρασε τα θερμότερα αισθήματα συμπαράστασης στην κ.Μήτση, τονίζοντας παράλληλα το ρόλο που είχε παίξει ο Κώστας Μήτσης στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού, αλλά και της επιχειρηματικότητας εν γένει. Δεν παρέλειψε, μάλιστα,  να αναφερθεί στην ιδιαίτερη κοινωνική και επιχειρηματική προσφορά του ηπειρώτη επιχειρηματία, που κατάφερε από πωλητής ενδυμάτων να γίνει ξενοδόχος και εκδότης.

Η νεκρώσιμος ακολουθία για τον Κώστα Μήτση θα ψαλλεί αύριο Τρίτη στις 3 το μεσημέρι στη Μητρόπολη της Αθήνας, ενώ η ταφή του θα γίνει την Τετάρτη, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κρυονέρι Πωγωνίου. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης