Μίνι χασισοφυτείες σε Φθιώτιδα και Ηλεία

Μίνι χασισοφυτείες σε Φθιώτιδα και Ηλεία

Οι αστυνομικοί ξερίζωσαν τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,80 εκατοστών ως δυο μέτρων και κατέσχεσαν ένα ακόμη ύψους 0,80 εκατοστών που βρισκόταν σε φάση αποξήρανσης σε σπίτι στο Μαρτίνο

Μίνι χασισοφυτείες σε Φθιώτιδα και Ηλεία
Ήταν… ψηλά τα χασισόδεντρα που καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού του στο Μαρτίνο Φθιώτιδας ένας κάτοικος της περιοχής και οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αταλάντης δεν άργησαν να τα πάρουν είδηση και να κάνουν έφοδο μαζί με συναδέλφους τους από την Ασφάλεια Λαμίας.

Οι αστυνομικοί ξερίζωσαν τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,80 εκατοστών ως δυο μέτρων και κατέσχεσαν ένα ακόμη ύψους 0,80 εκατοστών που βρισκόταν σε φάση αποξήρανσης. Ο καλλιεργητής, στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν ακόμη αποξηραμένα φύλλα κάνναβης συνολικού βάρους 36,2 γραμμαρίων, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας και του ασκήθηκε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

*** Σε δυο γλάστρες στην αυλή του σπιτιού του στην Αμαλιάδα καλλιεργούσε δυο δενδρύλλια κάνναβης ένας 42χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι κατέσχεσαν ακόμη 29 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένα κυνηγετικό όπλο για το οποίο δεν διέθετε άδεια κατοχής. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας με κατηγορίες για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης