Χερσόνησος: «Ποντικοί» ξενοδοχείων πούλησαν κλοπιμαία σε ανήλικους

Χερσόνησος: «Ποντικοί» ξενοδοχείων πούλησαν κλοπιμαία σε ανήλικους

Στα χέρια των αρχών τέσσερις Βούλγαροι κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για διακεκριμένες κλοπές και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Χερσόνησος: «Ποντικοί» ξενοδοχείων πούλησαν κλοπιμαία σε ανήλικους
Στα χέρια ενός ανήλικου και της φίλης του κατέληξε μέσα σε λίγα λεπτά ένα κινητό που εκλάπη από το δωμάτιο ενός αλλοδαπού παραθεριστή σε ξενοδοχείο της ευρύτερης περιοχής της Χερσονήσου. Η σύλληψή τους οδήγησε στα ίχνη των δραστών άλλων δυο κλοπών από δωμάτια ξενοδοχείων.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 30χρονος Ρώσος τουρίστας επέστρεψε στο δωμάτιό του και έπιασε στα πράσα δυο αγνώστους που το είχαν διαρρήξει. Εκείνοι, τράπηκαν σε φυγή πετώντας στο έδαφος την τσάντα του νεαρού που είχε μέσα χρήματα και προσωπικά έγγραφα συνολικής αξίας 1.400 ευρώ, κράτησαν όμως το κινητό του. Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος που ακολούθησαν το σήμα GPS του κινητού, το βρήκαν στην κατοχή ενός 17χρονου Βούλγαρου και της 18χρονης ομοεθνούς φίλης του.

Οι δυο νεαροί αποκάλυψαν ότι το είχαν αγοράσει μαζί με άλλα δύο κινητά από δυο συμπατριώτες τους ηλικίας 26 και 21 χρόνων. Οι δυο αλλοδαποί εντοπίστηκαν και διαπιστώθηκε ότι την περασμένη Δευτέρα και Τρίτη είχαν ξαφρίσει άλλα δυο δωμάτια ξενοδοχείων αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα, έναν υπολογιστή, μια ξυριστική μηχανή, κινητά, προσωπικά έγγραφα και διάφορα άλλα αντικείμενα. Και οι τέσσερις Βούλγαροι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για διακεκριμένες κλοπές και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης