Καβάλα: Έκλεβε πινακίδες οχημάτων και αγόραζε όπλα!

Καβάλα: Έκλεβε πινακίδες οχημάτων και αγόραζε όπλα!

Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί όταν αντίκρισαν τη... συλλογή του δράστη με τις 53 πινακίδες κυκλοφορίας

Καβάλα: Έκλεβε πινακίδες οχημάτων και αγόραζε όπλα!
Τα έχασαν ακόμη και οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι ενός 43χρονου ο οποίος ήταν ύποπτος για παράνομη κατοχή οπλισμού όταν, εκτός από τα όπλα, βρέθηκαν μπροστά σε ένα πλήθος από πινακίδες κυκλοφορίας δικύκλων!

Τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, τους οδήγησαν στο σπίτι του 43χρονου σε χωριό της Καβάλας, όπου βρήκαν ένα πιστόλι των 9 mm με πέντε σφαίρες στον γεμιστήρα που είχε αγοράσει από έναν 44χρονο και ένα κυνηγετικό όπλο με τρία φυσίγγια που του είχε πουλήσει ένας 59χρονος. Μαζί με αυτά κατέσχεσαν και ένα μαχαίρι μήκους 0,26 εκατοστών. Το εύρημα που τους εντυπωσίασε, ωστόσο, ήταν η… συλλογή του δράστη με τις 53 πινακίδες κυκλοφορίας δικύκλων!

Όπως προέκυψε από την προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια Καβάλας, για 12 από τις παραπάνω πινακίδες έχει δηλωθεί απώλεια, άλλες δυο είναι πλαστές, ενώ ερευνάται από πού προέρχονται οι υπόλοιπες. Ο 43χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας με κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί όπλων, πλαστογραφία και υπεξαγωγή εγγράφων. Οι δυο πωλητές κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, αλλά δεν συνελήφθησαν ελλείψει αυτοφώρου.
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης