Ηράκλειο: Συνελήφθη 25χρονος για 18 διαρρήξεις αυτοκινήτων

Ηράκλειο: Συνελήφθη 25χρονος για 18 διαρρήξεις αυτοκινήτων

Η λεία του ήταν μετρητά, κοσμήματα, υπολογιστές, φωτογραφική μηχανή, κινητά, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας10.000 ευρώ, ενώ είχε κλέψει και 10.000 ρωσικά ρούβλια

Ηράκλειο: Συνελήφθη 25χρονος για 18 διαρρήξεις αυτοκινήτων
«Πονοκέφαλος» για τους ιδιοκτήτες οχημάτων που πάρκαραν στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου είχε γίνει ένας νεαρός Έλληνας, ο οποίος δρούσε τις τελευταίες τρεις εβδομάδες παραβιάζοντάς τα και κλέβοντας ό,τι πολύτιμο είχαν αφήσει μέσα.

Από τις 30 Ιουλίου ως την περασμένη Δευτέρα, ο 25χρονος δράστης χτυπούσε σχεδόν κάθε μέρα και ένα σταθμευμένο όχημα! Συνολικά, είχε διαρρήξει 18 και είχε αποπειραθεί να κάνει το ίδιο σε άλλο ένα χωρίς να τα καταφέρει. Η λεία του ήταν μετρητά, κοσμήματα, υπολογιστές, φωτογραφική μηχανή, κινητά, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας10.000 ευρώ, ενώ είχε κλέψει και 10.000 ρωσικά ρούβλια!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας έφτασαν στα ίχνη του νεαρού διαρρήκτη και εξιχνίασαν όλες τις υποθέσεις, ωστόσο δεν τον συνέλαβαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης