Μέγαρα: Τρεις συλλήψεις για ληστείες σε ταξί

Μέγαρα: Τρεις συλλήψεις για ληστείες σε ταξί

Οι δράστες ακινητοποιούσαν τους οδηγούς των οχημάτων με τη χρήση σωματικής βίας και τους λήστευαν - Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί δώδεκα περιπτώσεις

Μέγαρα: Τρεις συλλήψεις για ληστείες σε ταξί
Τρεις άνδρες που λήστευαν ταξί στα Μέγαρα, αφού ακινητοποιούσαν τους οδηγούς των οχημάτων και τους χτυπούσαν, συνέλαβε η αστυνομία. 

Συγκεκριμένα η οργάνωση εξαρθρώθηκε από τις ελληνικές αρχές και συνελήφθησαν ένας 18χρονος, ένας 20χρονος και ένας 27χρονος, ενώ αναζητείται ακόμα ένας 22χρονος συνεργός τους. 

Οι δράστες μίσθωναν ταξί απογευματινές ή βραδινές ώρες από πιάτσες πλησίον νοσοκομείων και αφού τα οδηγούσαν στην περιοχή «Βλυχό», ακινητοποιούσαν τους οδηγούς και με τη χρήση σωματικής βίας, τους αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, τιμαλφή, κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Κλείσιμο
Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί δώδεκα περιπτώσεις ληστειών ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση παρόμοιων περιπτώσεων, συνεχίζονται.
 
Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε συμμορία και της ληστείας καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης