Έπιασαν διακινητή με 21 κιλά χασίς στα Ιωάννινα

Έπιασαν διακινητή με 21 κιλά χασίς στα Ιωάννινα

Στο σπίτι του μεταφορέα στα Ιωάννινα κατασχέθηκαν 8.720 ευρώ ως προερχόμενα από τη διακίνηση ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για διακίνηση και μεταφορά ναρκωτικών

Έπιασαν διακινητή με 21 κιλά χασίς στα Ιωάννινα
Τα πλούσια έσοδα που του απέφερε η διακίνηση ναρκωτικών έκαναν ακόμη πιο… αχόρταγο έναν 55χρονο Έλληνα διακινητή, που έσπευσε να παραλάβει μια μεγάλη ποσότητα χασίς από αγνώστους, πιθανότατα Αλβανούς συνεργούς του σε παραμεθόρια περιοχή.

Όμως, δεν γνώριζε ότι οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν συγκεντρώσει στοιχεία για την παράνομη δράση του και καραδοκούσαν στο 7ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ιωαννίνων – Καλπακίου, στο ύψος της Ελεούσας. Μόλις είδαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 55χρονος, το ακινητοποίησαν και έκαναν έρευνα στο εσωτερικό του.

Μέσα, βρήκαν δύο ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν 20 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 21 κιλών και 250 γραμμαρίων και τα κατέσχεσαν μαζί με το αυτοκίνητο και τρία κινητά που εξετάζονται.

Κλείσιμο
Στο σπίτι του μεταφορέα στα Ιωάννινα κατασχέθηκαν 8.720 ευρώ ως προερχόμενα από τη διακίνηση ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για διακίνηση και μεταφορά ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης