Άστατος και σήμερα ο καιρός, βελτιώνεται από το βράδυ

Άστατος και σήμερα ο καιρός, βελτιώνεται από το βράδυ

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ

Άστατος και σήμερα ο καιρός, βελτιώνεται από το βράδυ
Σήμερα Πέμπτη περιμένουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές ή καταιγίδες στα ανατολικά ηπειρωτικά, στην Εύβοια και στις Σποράδες, φαινόμενα που σταδιακά θα επηρεάσουν πολλές περιοχές της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας και την Κρήτη. Μέχρι αργά το βράδυ ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα βελτιωθεί, με τα φαινόμενα να περιορίζονται εκ νέου στα ανατολικά ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στην Κεντρική Ελλάδα από 18 έως 32 βαθμούς, στη Θράκη από 18 έως 34 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 20 έως 33 βαθμούς, στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη από 20 έως 30 βαθμούς και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στα νοτιοανατολικά πελάγη όπου θα επικρατήσουν δυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές κυρίως διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ.

Κλείσιμο
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά περιόδους στα βόρεια, φαινόμενα τα οποία το απόγευμα ενδέχεται πρόσκαιρα να γενικευτούν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα είναι θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης